Som una agrupació formada i gestionada per Veterinaris, al servei de les clíniques associades.

El nostre objectiu es desenvolupar el negoci de les Clíniques Veterinàries,

millorant la seva gestió integral, incorporant noves oportunitats de negoci i

enfortint tant la seva imatge com la seva presència en el mercat

amb un criteri de rentabilitat que generi beneficis per a les clíniques associades.

Què és Veteralia?

El nostre objectiu es desenvolupar el negoci de les Clíniques Veterinàries, millorant la seva gestió integral, incorporant noves oportunitats de negoci i enfortint tant la seva imatge com la seva presència en el mercat amb un criteri de rentabilitat que generi beneficis per a les clíniques associades.

Veteralia és una agrupació de Centres Veterinaris que tenen en comú aquests interessos i objectius.

Des de l’associació busquem millorar el servei als pacients i als seus propietaris. Ens dediquem a donar a les mascotes serveis de salut excepcionals, complets i provats.

Atès que la teva mascota ho significa tot per a tu, el seu benestar significa el mateix per a nosaltres.

 • Centralització de compres

  En una sola trucada i de forma centralitzada, pots demanar tot el necessari per al teu negoci veterinari. Des dels productes bàsics com alimentació, medicaments d’ús clínic, material fungible, fins a serveis de laboratoris d’analítica, incineració, residuus… o fins i tot material d’oficina.

 • Solució Integral al Negoci

  Donem suport a la Clínica en qualsevol aspecte que pugui necessitar, no només en la compra de productes sinó també en la intermediació de serveis,
  en la gestió de la clínica, en els articles amb marca pròpia, en els cursos de formació i en millorar la relació amb els clients.

 • Més Serveis en Millors Condicions

  Obté millors condicions en tots aquells serveis i productes que necessites al teu negoci. Descomptes directes en factura, acords específics, etc.