Deixa de buscar el millor

per a la teva mascota!

Visita VetSelection

A la nostra tenda d’animals online tens la millor selecció d’articles realitzada personalment pels nostres veterinaris per a gossos, gats, rossegadors, ocells, petits mamífers, rèptils, peixos, cavalls… Totes les mascotes tenen el seu espai a VetSelection.

Els millors pinsos, alimentació humida, dietes veterinàries, premis… Les millors marques del mercat per tal que la teva mascota gaudeixi d’una alimentació sana i equilibrada.

També hem pensat en el seu dia a dia i per tant, trobaràs una àmplia selecció d’accessoris i complements per a totes les mascotes com menjadores, abeuradors, llits, coixins, juguets, collars, corretges, transportins, gàbies, gateres, tortugueres, aquaris, terraris, productes d’higiene i productes de salut.

Tot el què necessites per a conviure amb la teva mascota ho trobaràs a VetSelection, seleccionat per veterinaris.

A més disposem d’un magnífic Outlet, on posem a la venda productes de temporades anteriors, pinsos que caduquen en 3 o 4 mesos, o articles amb petites tares, amb fins a un 70% de descompte. .

I per a què t’animis a comprar, et regalem 4€ per la teva primera compra*! Simplement fes servir el codi WEB0415 al camp  “CUPÓN DESCUENTO” quan realitzis la comanda.

Import mínim de la comanda: 30€

Benvinguts a VetSelection!